23 35 21 20 // 26 12 46 32
ftbyg@ftbyg.dk

Professionelle arkitekt- og byggetegninger tilbydes

Med vores faste tegnestue er du sikker på et godt resultat

Hos Fischer-Thorup Byg ved vi, hvor vigtigt det er at have en erfaren og dygtig arkitekt i ryggen, når der skal projekteres og tegnes et nyt hus eller en tilbygning til et eksisterende. Derfor tilbyder vi kun vores kunder det allerbedste, når det kommer til udformning af tegninger.

Tegnestue med sans for detaljen

Tegningerne laves på tegnestuen, Arki MM i Aarhus. Tegnestueleder Martin Møller har således lavet tegninger for vores kunder i og omkring Aarhus, på Mols og Djursland i flere år – og han hjælper også gerne dig eller dit firma videre med dit byggeprojekt.
Arkitekt Martin Møller kan kort sagt tegne alt for dig som kunde. Han laver bl.a. plantegninger og giver tilbud på projekter. Han indhenter alle byggetilladelser, som kommunen kræver, udformer en færdig plantegning og udfører energimærkning på boliger.

Brug for tegninger til drømmehuset?

Har du brug for at få lavet professionelle tegninger? Da kan du til enhver tid ringe eller skrive til os på tlf.: 23 35 21 20 // 26 12 46 32 eller på mail: ftbyg@ftbyg.dk – sammen med tegnestuen sørger vi for, at dine drømme bliver til virkelighed.

Kreativitet, Nytænkning, Renhed og Bæredygtighed

Der er tænkt over tingene. Udtryk som kreativitet, nytænkning, renhed og bæredygtighed fylder idealet omkring Arki MM. Der bliver ikke gået på kompromis og kunden sættes altid i første række.

​Arki MM er i tæt kontakt med kompetente og kvalitetsbevidste håndværkere, Fischer-Thorup vægter deres håndværk højt. Dette sikrer en garanti og stor tillid, når projektmaterialet videregives til udførelse.

​Intet kompromis – kun flotte resultater.

​Martin Møller – 2011