23 35 21 20 // 26 12 46 32
ftbyg@ftbyg.dk

Er du allerede kunde ved FISCHER THORUP BYG?

Det siger kunderne

“Mit hus har gennemgået en stor modernisering, hvor Fischer-Thorup har sørget for alle entrepriser (undtagen maler) og jeg har været ovenud tilfredse. Jeg har virkelig haft følelsen af, at blive hjulpet til at få, det resultat som jeg har ønsket (og til den pris der har været aftalt).Jeg kan varmt anbefale Fischer-Thorup, skal jeg have lavet noget, vil vi ikkeindhente tilbud, men blot kontakte Fischer-Thorup.”

Rigmor Sørensen

“Vi var så heldige at få et godt tilbud fra Fischer-Thorup
til vores tagprojekt og efter vi havde aftalt pris og detaljer på projektet gik
de i gang. Gennem forløbet er Fischer-Thorup kommet med forslag til farvevalg, tagrender og udhæng så det nye tag ville passe bedst muligt til stilen i vores gamle hus. Vi har været tilfredse med arbejdet og nyder nu vores nye, fine tag.”

Morten Strange

“Vi har fået vores loft renoveret. Det er blevet isoleret, og der er lagt gulv. Resultatet er vi fantastisk godt tilfredse med. Det har givet helt nye muligheder for anvendelse af loftet, og vi synes, at der er et utroligt godt arbejde, der er lavet. Arbejdsprocessen har desuden været fin, hvor vi har kunnet lave nogle gode og holdbare aftaler med håndværkerne. Forløbet har været godt, og arbejdet blev faktisk afsluttet, før vi havde forventet det. Vi kan varmt anbefale Fisher Thorup Byg Aps til andre.”

Erik Knudsen

“Ejerforeningens samarbejde med Fischer-Thorup resulterede i en facaderenovering, som til fulde indfriede foreningens ønsker og forventninger. De i fællesskab udarbejdede 3d tegninger, viste sig at være et godt omdrejningspunkt for et slutprodukt af højeste kvalitet.
Forløbet var endvidere i særdeles høj grad præget af punktlighed, præcision og et højt fagligt niveau. Disse elementer har bevirket, at vi allerede på nuværende tidspunkt, ser frem til et frugtbart samarbejde vedr. vores næste projekt.”

Thomas

“Vi har fået renoveret vores sommerhus fra 60-erne + en tilbygning. Hele projektet er foregået på en god måde med tæt kontakt mellem os og håndværkerne hele vejen igennem. Da det er et gammelt hus, vil der opstå problemer undervejs, som man ikke kunne forudse. Her har vi fået meddelelser løbende, som vi så i fællesskab har løst.Vi vil gerne anbefale firmaet til andre bygherrer.”

Ingeborg Blak

“Vi fik Fischer & Thorup anbefalet af venner, og vores projekt med nyt tag forløb lige efter planen. Vi kan give anbefalingen videre! Da det gamle tag skulle besigtiges fik vi god rådgivning, og vi følte os trygge ved at gå i gang. Det lykkedes også at få fremrykket tidsplanen lidt, så det kom til at passe med vores ønsker. Tømrerne på jobbet var dygtige og meget gode at snakke med løbende. Der opstod nogle mindre fejl og skader undervejs, men hver gang blev der fundet en løsning på problemet så vi var tilfredse som kunde. Efter cirka tre uger stod projektet færdigt med nyt tag, nye tagrender, opmuret skorsten og andet indvendigt murerarbejde. Alt i alt en rigtig god oplevelse hvor aftaler og kvalitet blev overholdt som aftalt.”

Susanna og Peter Krøjgaard