23 35 21 20 // 26 12 46 32
ftbyg@ftbyg.dk

Nybyg til private i Aarhus og på Djursland

Lad os stå for din nye bolig eller sommerhuset

Skal vi stå for dit nybyg i Aarhus eller på Djursland? Hos Fischer-Thorup Byg har vi mange års erfaring med nybyggeri for private husejere og sommerhusejere. Vi kan stå for alle dele af arbejdet, som en hovedentreprise, eller vi kan udføre murer- og tømrerarbejdet.
Vores virksomhed ligger på Djursland, og vi tilbyder nybyg af boliger og sommerhuse i hele Aarhus-området, på Mols og naturligvis på Djursland.

Vi går langt for vores kunder

Vi lægger vægt på gode løsninger, godt håndværk og god kommunikation. Dine ønsker er vores lov – og vi gør meget ud af planlægning og vejledning, så vi er sikre at ramme den helt rigtige løsning i forhold til udseende, funktionalitet, materialevalg og pris – vi bygger kort sagt lige præcis det hus, du ønsker dig.
Ved nybyg har vi både en arkitekt og en bygningskonstruktør tilknyttet, så du er sikker på, at alle byggetilladelser og tegninger er på plads fra en start.

Få et tilbud på nybyg – råd og vejledning

​Vi hjælper gerne med at gøre dine husdrømme til virkelighed, så ring på tlf.: 23 35 21 20 // 26 12 46 32 eller send en mail til: ftbyg@ftbyg.dk – vi har de gode idéer og de helt rigtige løsninger.