23 35 21 20 // 26 12 46 32
ftbyg@ftbyg.dk

Nybyg til private i Aarhus og på Djursland

Lad os stå for din nye bolig eller sommerhuset

Planlægger du et nyt byggeprojekt i Aarhus eller på Djursland? Fischer-Thorup Byg er din erfarne partner inden for nybyggeri til både private hus- og sommerhusejere. Vores ekspertise strækker sig over alle aspekter af byggeprocessen, og vi tilbyder komplet hovedentreprise eller specialiseret tømrer- og murerarbejde.

Vi er baseret på Djursland og dækker hele Aarhus-området, Mols og naturligvis Djursland med vores nybyggeri. Hos os er kvalitet og tilfredshed i højsædet.

Vi går langt for vores kunder

Vi lægger vægt på gode løsninger, godt håndværk og god kommunikation. Dine ønsker er vores lov – og vi gør meget ud af planlægning og vejledning, så vi er sikre at ramme den helt rigtige løsning i forhold til udseende, funktionalitet, materialevalg og pris – vi bygger kort sagt lige præcis det hus, du ønsker dig.
Ved nybyg har vi både en arkitekt og en bygningskonstruktør tilknyttet, så du er sikker på, at alle byggetilladelser og tegninger er på plads fra en start.

Få et tilbud på nybyg – råd og vejledning

Kontakt os i dag for at realisere dit nybyggeprojekt i Aarhus-området. Vi er eksperter i nybyg Aarhus og står klar til at hjælpe dig med at opfylde dine byggedrømme.
Vi hjælper gerne med at gøre dine husdrømme til virkelighed, så ring på tlf.: 23 35 21 20 // 26 12 46 32 eller send en mail til: ftbyg@ftbyg.dk – vi har de gode idéer og de helt rigtige løsninger.