23 35 21 20 // 26 12 46 32
ftbyg@ftbyg.dk

Alsidig og erfaren murer

Vi udfører alle former for murerarbejde professionelt og effektivt

Hos Fischer-Thorup Byg kan vi påtage os alle former for murerarbejde. Alsidighed og erfaring er vores helt store styrke, og vi udfører murerarbejde på Djursland, på Mols og i Aarhus-området.

 

Murerarbejde for private

Skal du have bygget nyt hus, have bygget til eller have renoveret den eksisterende bolig, da står vores dygtige og erfarne hold af faglærte murere klar til at hjælpe dig med dit projekt. Vi hjælper bl.a. med tilbygninger, renovering, pudsning af vægge og facader. Så lad os stå for dit projekt.

 

Murerarbejde for erhverv

Vi tilbyder alle former for murerarbejde til erhverv og offentlige institutioner. Om det handler om færdiggørelse af byggeri, renovering af firmadomicil, tilbygninger eller reparation, så er vi den professionelle samarbejdspartner, der kan få projektet i mål – hurtigt, effektivt og til en konkurrencedygtig pris.

Vores kerneværdier er kvalitet og god service, og vi holder os hele tiden ajour med de nyeste teknikker og materialer på området.

 

For tilbud, råd og vejledning

​Vi er altid klar med professionel vejledning – og naturligvis et uforpligtende tilbud, så kontakt os på tlf.: 23 35 21 20 // 26 12 46 32 eller på mail: ftbyg@ftbyg.dk.​

Nyt sommerhus

Facadeisolering

Belægnings arbejde