23 35 21 20 // 26 12 46 32
ftbyg@ftbyg.dk

Få en smuk og funktionel tilbygning i Aarhus og på Djursland

Vi bygger ikke bare til – vi bygger smart til

Idéen til en tilbygning opstår oftest, fordi der er brug for mere plads. En tilbygning kan være en afdeling til husets teenagere, en voksen med plads til wellness-badeværelse og walk-in-closet eller bare behovet for et kontor, et værksted eller noget helt tredje. Vi tilbyder tilbygning i Aarhus og på Djursland, og med mange års erfaring indenfor tilbygning på Djursland og i Aarhus, leverer vi altid resultater i højeste kvalitet.

Vi gør dine idéer til virkelighed

Hos Fischer-Thorup Byg laver vi tilbygninger for private boligejere og erhvervsdrivende i Aarhus, på hele Djursland og Mols – og vi hjælper også gerne dig til mere plads. Uanset dit behov for tilbygning har vi idéerne og den faglige kunnen til at få din tilbygning til at spille perfekt sammen med det eksisterende hus.
Vi er et ungt og dynamisk firma med masser af idéer og forslag til, hvordan din tilbygning kan udformes. Vi bygger ikke bare til – vi bygger smart til.

Brug for vejledning til din tilbygning?

​Vi påtager os alle typer tilbygninger – både de store og de små. Mangler I plads at røre jer på? Så giv os et ring på tlf.: 23 35 21 20 // 26 12 46 32 eller send en mail til: ftbyg@ftbyg.dk – vi finder altid de bedste løsninger til vores kunder.