23 35 21 20 // 26 12 46 32
ftbyg@ftbyg.dk

Partnere hos Fischer-Thorup Byg​

Nibramester

En Nibramester er en håndværker som lever op til strenge krav om godt håndværk og viden inden for faget.

Du skal derfor vælge en Nibramester næste gang du skal have lagt tag, af følgende grunde.

Optimera

Hos Optimera får du kvalitet, men du får også rimelige priser. Vi har nemlig en stor organisation i ryggen, der giver os et stærkt udgangspunkt for at forhandle på dine vegne.

Derfor kan vi skabe det rette forhold mellem pris og kvalitet i hele sortimentet – så du altid gør en god handel hos Optimera.

Isola

Isola Mestertekk er et moderne et-lags tagbelægning beregnet til brug på skrå og flade tag. Benyttes på alle almindelige underlag, både i varme kompakte og luftende tagkonstruktioner. Velegnet til både nybyggeri og renovering.

Outline

Med Outline får du kvalitetshåndværk, produceret i Farsø i Nordjylland. Vi har bevidst valgt at beholde produktionen i Danmark, og det bliver det ikke dyrere af for dig.

Det, vi betaler mere i lønninger, sparer vi nemlig med en effektiv produktion, kortere transport (der også sparer CO2) og et lavt antal reklamationer.

VELUX

VELUX Gruppen blev grundlagt i Danmark i 1941, og lige siden har vores mål været at give vores kunder optimale bolig og arbejdsforhold.

Det gør vi ved at skabe produkter, der lukker dagslys og frisk luft ind i boliger og virksomheder verden over.

STM Vinduer

Mere end 40 års stadig fokusering på kvalitet, produktudvikling og service har gjort STM VINDUER A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre i træ (fyr kernetræ, mahogni og eg) og træ/aluminium.

Deres energirigtige facadeløsninger tager udgangspunkt i den danske arkitektur og skaber smukke løsninger, god komfort og god økonomi.

Lindab

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller og markedsfører produkter i tyndpladestål og systemløsninger inden for forretningsområderne Ventilation og Profil. Fischer-Thorup er blevet godkendt af lindabkoncernen til at være deres tagexperter.

​Ved kurser og godkendelse af færdiglagte tage:

  • ​Hvorfor er det bedst for kunden at tage en lindab tagekspert?
  • Flere detaljer og finesser.
  • Bedre løsninger.
  • Større faglighed/kvalitet.
  • Opdateret på nye metoder, materialer for forbedring.
  • Højere fagligt niveau garanteret af fisher-thorup og lindab.
  • 20 års garanti.
  • Sikkerhed for kunden (garanti).
  • Tilfredshedskontrol udført af lindab.
  • Hvis der opstår problemer er lindab der til at hjælpe.