Warning: fopen(/hsphere/local/home/hb829835925/fischerthorup.dk/wp-content/plugins/mobile-menu/mobmenu.php) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/fischerthorup.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4888

Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/fischerthorup.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4891

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/fischerthorup.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4894
Firmaprofil – FISCHER THORUP BYG

Om os

​Hvem er Fischer-Thorup Byg?

Fischer-Thorup ejes og drives af Bjørn Fischer og Erik Thorup. Vi er uddannede henholdsvis som jord-og betonstøber og tømrer, og vi startede virksomheden på fritidsbasis, og i 2008 blev dette så til fuldtidsbeskæftigelse, og vi er nu en virksomhed med solid erfaring inden for vores felt. Bjørn står i det daglige for murerarbejdet, og Erik har tømrerafdelingen, hvor der er fire fastansatte med to i hver afdeling.

​Kontor i Rønde, Djursland

Vi har til huse i Rønde på Djursland, og vi udfører jobs fortrinsvist i Midtjylland.

Hvorfor lige os?
  • ​Fordi vi er et ungt, dynamisk team, der går ind for nytænkning – og også de glade ejere af det nyeste udstyr. Fordi vi løbende uddanner og hermed også udvikler os.
  • Fordi vi kan give jer den samlede løsning, men vi udfører også delopgaver. Uanset om I ønsker ’en samlet løsning’ eller ej, så leverer vi under alle omstændigheder altid den gode totaloplevelse.
  • Fordi vi har lydhøre medarbejdere, der formår at træffe selvstændige og fornuftige beslutninger sammen med jer som kunde.
  • Fordi vi kommer og går til tiden – vi giver et realistisk bud på samlede omkostninger og tidsramme, så I ikke senere står med en grim overraskelse hverken i forhold til regning eller udført job.

Kontakt os