23 35 21 20 // 26 12 46 32
ftbyg@ftbyg.dk

Professionel hjælp til ombygning

Vi påtager os alle opgaver i forbindelse med ombygning

Skal ombygningen af dit hus eller din ejendom sættes på skinner? Så er det os hos Fischer-Thorup Byg, du skal have fat i. I vores tømrer- og murerfirma påtager vi os alle former for opgaver i forbindelse med ombygninger for private husejere, sommerhusejere og erhvervsdrivende.
Ligger din bolig, dit sommerhus, din virksomhed eller din udlejningsejendom i Aarhus, et sted på Djursland eller Mols? Så er vi din lokale og topprofessionelle samarbejdspartner på ombygningen.

Ombygning i højeste kvalitet

Vi klarer både de små og de store opgaver og har stor erfaring med ombygninger af boligbyggerier og af sommerhuse. Vi vægter kvalitet, effektivitet og god kundekontakt højt – så du er sikker på at komme godt i mål med din ombygning.
Kræves der byggetilladelse til ombygningen, kan vores tilknyttede arkitekt sørge for, at de nødvendige tilladelser er i hus, inden projektets start.

Få et tilbud på din ombygning

​Har du planer om en større eller mindre ombygning? Så giv os et kald på tlf.: 23 35 21 20 // 26 12 46 32 eller send en mail til: ftbyg@ftbyg.dk – vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.